Min tankebubbla

Alla inlägg den 29 maj 2016

Av mammatillelise - 29 maj 2016 21:48

Vet inte om det beror på att jag har lyft E fel eller för att jag bar tunga kassar, när jag var och handlade. Känns riktigt obehagligt, hoppas det går över snart.

M ska hämta oss imorgon så jag slipper ta tåget iaf.

Av mammatillelise - 29 maj 2016 11:45

Har jag gett till min mamma på Mors dag <3

Av mammatillelise - 29 maj 2016 11:35

Folk glor surt på
min nyfikna lilla älskling. Hon är så glad: vinkar, ler och pekar. Hon ler och vinkar, som sagt, åt främlingar. Vissa är jättetrevliga, ler o vinkar tillbaka, småpratar och så :) E gillar hundar, brukar peka och säga vov vov när en hund går förbi. Hundägare är också trevliga ler tillbaka iallafall.

Sen finns det dessa barnhatande, sura, jävla rötägg. Idag var vi på ICA och en från personalen gick mot oss, kvinnan var skitsur. Så börjar min älskling vinka åt fanskapet och hon tittar bara surt på henne, som för att säga vad tittar du på. Vilken BITCH!!! Det är ett litet barn, hon förstår inte att vissa kanske inte vill bli tittade på och vinkade åt. Hur fan kan man vara sur på en liten, glad bebis, som bara vill vara trevlig. När vi sen var på väg ut, så står det en skitsur morsa i slöja och en liten arabunge. E tittade glatt på dom och pekade upp mot lamporna, dessa fanskap tittade skitsurt på henne. Då tittade jag mordiskt tillbaka på dom.

Åhhh underbara mammainstinkten, jag kanske överreagerar, men när dessa individer tittade som dom gjorde fick jag lust att ta fram en hagelgevär och skjuta dom i ansiktet! OM NI INTE GILLAR GLADA, NYFIKNA BEBISAR LÅT BLI ATT TITTA PÅ DOM ERA IDIOTER!

Detta kan låta mkt hårt jag vet. Men både jag och M har träffat på riktigt vidriga människor som tror att de är bättre än alla andra och vill trycka ner vissa för att framhäva sig själva. Nu senast var det ju den här idiotväktaten M jobbade med. Grrrrrrr fortfarande så jävla arg på det!!! Jag bryr mig inte ett smack om vad folk tkr om mig, men ingen ska få jävlas med mitt barn.

Offtopic: Jugoslaver, araber och andra invandrare är för fan gäster i det här landet och beter sig som att de äger landet. De flesta brott: misshandel, våldtäkt, mord etc. begås av invandrare så är det bara. Man ser vilken mentalitet de har speciellt från MENA-länder.

Av mammatillelise - 29 maj 2016 06:45

E sover fortfarande, tack o lov, men jag är vaken. Tur att hon inte vaknade vid 6 iaf :)

Idag ska jag ringa och boka synundersökning blääää :-(

Presentation


Välkommen till min blogg om allt och inget :D

Jag bor i Skåne med min man M och dotter E. Har tagit tandsköterskeexamen i jan. 2015, två veckor efter föddes E.

Här skriver jag om familjelivet och andra tankar som snurrar runt i huvudet :)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2016 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Translate

Gästbok

Pinky Design Pointer

Ovido - Quiz & Flashcards