Min tankebubbla

Alla inlägg den 17 april 2016

Av mammatillelise - 17 april 2016 23:38

Det verkar som att det är något fel på våran ljudsystem till Tvn. M har kommit in nu och småsurar och suckar.

E har varit på högtalarna jättemycket, tar bort skyddet och petar på dom. De fungerade bra igår. Jag tyckte inte att hon var på dom så mycket idag att de skulle gå sönder. Iallafall så säger han att ljudet är nästan borta och nya är jättedyra, det har vi inte råd med. Jag kan tycka att han borde ha varit bättre på att säkra saker han är rädd om, nu när vi har barn.

För övrigt så är han jätteglad när vi åker iväg i två dygn till min mamma. Ibland undrar jag om han saknar oss...Han säger att han gör det, men det verkar inte så.

Jag vet att jag vill ha fler barn, vi sa att vi skulle ha två barn. Jag vill helst ha fler, men gick på Ms linje. Nu verkar han vara tveksam till ifall han vill ha fler barn. Vi är båda ensambarn, jag har bara min mamma och skulle älska att ha MINST ett syskon. Det gör mig så arg att han inte bryr sig ifall E blir ensambarn. Han säger att han inte orkar med sömnbristen och annat, men det är jaaag som tar det mesta. Jag åker till och med iväg och ändå så surar han. Fan sä arg jag blir...

Det hade inte skadat om jag hade fått åka till mamma, utan E och fått sova en sammanhängande natt. M hade kunnat passa E men det vågar han inte för E vill amma så ofta. Det vill hon bara när jag är närvarande. Tycker inte om att han inte kan vara självständig med henne...

Får se om han fortsätter sura imorgon..

Av mammatillelise - 17 april 2016 21:41

Hon är så snabb nu, hur länge använde hon lära gå vagnen, någon vecka eller så. Helt otroligt.. Vi hade även köpt en lära gå stol, men hon försökte inte gå när hon satt där. Tror dock att hon lärde sig stå med dess hjälp.

Vi får sätta spärr på fler kökslådor. Det enda hon gör nu är att gå till köket, öppna lådorna och gå runt med grejer hon tar ut :D

Nu verkar hon ha somnat iallafall :)

Av mammatillelise - 17 april 2016 18:00

Det är jag det. M gick till affären och jag tjatade att han slulle köpa en choklad till mig, igeen :D Idag ska jag iallafall träna med maghjulet, innan jag ska ducha.


Jag har varit vaken sen 8 imorse då E vaknade. Jag sov mer eller míndre bättre än igår, men är redan trött för att vi var uppe så tidigt. 


Det blev ingen promenad från centralen hem, för det var såå kallt. Jag hade varken mössa eller vantar med mig och hade en jättetunn jacka. Brr, frös till en isbit så vi tog bussen hem. Jag avskyr att åka buss med barnvagn, men det gick bra. Det var lite folk en tidig söndagsmorgon.


Tidigt imorgon ska M lämna in bilen på reparation och sen ska han på introduktion, den tar ca 3 timmar. Vi får se när han börjar jobba :)



Presentation


Välkommen till min blogg om allt och inget :D

Jag bor i Skåne med min man M och dotter E. Har tagit tandsköterskeexamen i jan. 2015, två veckor efter föddes E.

Här skriver jag om familjelivet och andra tankar som snurrar runt i huvudet :)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
29
30
<<< April 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Translate

Gästbok

Pinky Design Pointer

Ovido - Quiz & Flashcards