Min tankebubbla

Alla inlägg den 16 mars 2016

Av mammatillelise - 16 mars 2016 19:51

Det var väldigt stressigt och han hann inte kolla telefonen. De hade självskydd hela dagen och nu klagar han på blåmärken på underarmarna och att han har ont i en tå. De hade till och med en examination i detta idag, alla har klarat det. Av 28 pers är det bara 2 tjejer i gruppen. Några klagade på att tjejer var långsamma :)

Vi hade det mysigt hemma. E åt rätt mycket, för en gångs skull. Det var pasta med skink- och parmesansås. Efter det åt hon en jordgubbe. Ville väl ha mer, men de tog slut. Försöker lära henne att äta själv med sked och gaffel, men hon bara kastar runt och smetar maten på bordet och golvet. Hade varit trevligt om hon kunde äta lite själv :)

Bild på utsikten som M har skickat

En till bild

Av mammatillelise - 16 mars 2016 16:04

Det känns inte lika mycket i magen längre, men det känns i axlarna och biceps/triceps. Jag gör uppehåll emellanåt och fortsätter igen. Efter ett tag så orkar armarna inte att dra mig upp, jag till och med trillade. Hoppas att magen får träning, även om det inte känns lika mycket längre. Går ner så mycket jag kan, annars orkar jag inte komma upp igen om jag går ner för mycket. Hoppas jag blir starkare och kan gå längre och längre ner sen.

Nu är mensen slut och jag ska börja ha i knipkulorna igen och köra hjulet samtidigt, hoppas bäckenbotten får en omgång då :)


E verkar ha blivit mycket piggare, nu när hon vaknade. Hon är inte lika varm längre heller, skönt :) Har köpt 2 paket One Touch byxblöjor (väldigt  mjuka) till henne. Vi hade fått rabatt från Libero. Jag gillar byxblöjor, mycket lättare att sätta på än de andra. Nu är hon tyngre och det är jobbigt att lyfta upp halva kroppen för att lägga blöjan under. Nackdelen med byxblöjor är att löst bajs läcker genom, för det är tyg högre upp på blöjan. Nu försöker vi ju sätta henne på pottan och hon bajsar inte lika ofta. Har alltid använt Libero, sen hon föddes och är mycket nöjda. Pampers blöjor är inte lika bra för oss, hon blir jätteröd av dem. Står att Pamper har någon typ av lotion i blöjan, kanske inte det bästa för känsligt bebis hud.  


Har ringt till Sofiero slottsrestaurng och bokat bord på lör kl 18. Ska bli trevligt att tillbringa lite tid med M. Han åker igen på söndag och mamma kommer på måndag. Det är så mysigt att ha mamma här, får så mycket hjälp med E och annat som ska göras hemma.


M hör fortfarande inte av sig. Jag har smsat och han har inte ens läst. Lustigt med tanken på att han tar med sig mobilen överallt. Hade ju kunnat ha den i väskan och höra av sig på raster/lunchen. Ska skälla ut honom ikväll, när han ringer.

Av mammatillelise - 16 mars 2016 13:26

Förstoppad i morse, men lyckades sedan bajsa i pottan. Gör ont i hjärtat av att se henne gråta så. Hon har aldrig varit så förstoppad som nu. Mamma har kanske gett henne för mycket majskrokar. Hon ammar mycket och amning är laxerande, så de är konstigt att detta varade i 2 dagar. Hon mår bättre nu, men har fått förhöjt temperatur som ligger på över 37 grader. Det kanske är vaccinet som hon börjat reagera på nu.

M har inte hört av sig än. De skulle ha självskydd hela dagen. Jag gillar inte när han inte hör av sig på länge, blir ju orolig. Vet inte ifall han inte har mobilen med sig, med då smsar man att "jag lämnar mobilen hör av mig sen".

Nu är E mycket tröttare än vad hon var igår. Det gick inte att söva henne vid denna tid, hon ville leka och busa. Nu kommer hon nog somna snart, hoppas jag får också vila. Tänkte köra lite maghjul sen :)

Presentation


Välkommen till min blogg om allt och inget :D

Jag bor i Skåne med min man M och dotter E. Har tagit tandsköterskeexamen i jan. 2015, två veckor efter föddes E.

Här skriver jag om familjelivet och andra tankar som snurrar runt i huvudet :)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Translate

Gästbok

Pinky Design Pointer

Ovido - Quiz & Flashcards