Min tankebubbla

Alla inlägg den 13 mars 2016

Av mammatillelise - 13 mars 2016 21:59

M har åkt vid 18-tiden och var framme i Höllviken lite efter 19. Skickade bild på rummet, rätt mysigt :) Idag var det 8 st som skulle checka in, men han var ensam på parkeringen. De andra kan väl komma senare under kvällen.

Ms falska idiotvänner hör inte av sig. Jag har sagt åt en av dom att dra åt helvete, efter att han sa att jag är tappad i huvet. Ursäkta men hur fan kan han prata med mig så där...

Jag orkar inte med hans utskick av länkar där väktare blir skadade och knivhuggna. Jag orkar inte med hans påståenden att M kollar på porr när jag sover. Sjuka jävel! Kan han inte kommunicera som en vuxen, mogen individ så behöver han inte höra av sig alls.

Nu kommer M inte att ha tid med dom ändå, det blir jobb och familj när han är ledig. Men ändå M hade brutit kontakt med M flera gånger, de har kännt varandra sen dom var 15, det har inte blivit bättre då borde de nog bryta helt, igen.

Under tiden har vi haft kaos här hemma. Så fort jag vänder ryggen till så har E börjat öppna alla skåp, ta alla fjärrkontroller och slarva bort dessa. Ta alla hörlurar, laddare, ipad osv. Vilken tur att mamma kommer imorgon :)

Av mammatillelise - 13 mars 2016 08:25

Har redan vaknat och tog ett Clash Royale spel. Väldigt beroende framkallande och frustrerande när man förlorar.

Både jag och M spelar, han är redan på arena 7 av 8. Jag är på 5 och gränsar till 6. Detta spel är pay to win. Alltså för att komma upp snabbare i trophys måste man betala, det har vi gjort några gånger. Inga jättestora summor, utan betalar 50 kr lite då och då för att köpa mynt och diamanter.

Spelet går ut på att man anfaller motståndares torn med sina trupper. Man får ha totalt 8 kort att spela med. Man kan blanda truper och olika spells. Jag tycker att 8 är alldeles för lite. Sen måste man även tänka på att dessa kostar elixir, ju bättre kort desto dyrare och sen får man vänta på att elixir ska fyllas på innan man kan ta kalla på nästa trupp.

Man måste ha bra strategi och det är inte alltid jag har det. M är mycket bättre på spelet. Det är också svårt att välja vilka kort man ska spela med, känns som att motståndaren alltid har bättre kort.

Förlorar man flera matcher på rad så blir man arg och frustrerad och vill kasta mobilen/ipaden i väggen. Gud så arg man kan bli på ett spel.

Presentation


Välkommen till min blogg om allt och inget :D

Jag bor i Skåne med min man M och dotter E. Har tagit tandsköterskeexamen i jan. 2015, två veckor efter föddes E.

Här skriver jag om familjelivet och andra tankar som snurrar runt i huvudet :)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Translate

Gästbok

Pinky Design Pointer

Ovido - Quiz & Flashcards