Min tankebubbla

Alla inlägg den 14 mars 2016

Av mammatillelise - 14 mars 2016 21:31

För att mamma inte äter på kvällen. Jag ville inte laga mat bara till mig och har varit småhungrig hela kvällen, så nåt får jag laga på kvällarna resten av veckan.

Har kört maghjulet flera gånger under dagen. Nu orkar inte musklerna mer, vilar imorgon.

E har varit tokig hela dagen, jättesvår att söva trots att hon är trött och väldigt jobbig med maten. När ordnar det sig med mat och sömn? Det är så frustrerande, hur ska hon äta på dagis. Där kommer hon inte kunna välja bort mat. Läser hela tiden om småbarn, några månader till 1 åringar, som äter allt och sover hela nätterna i sin säng. Då känner man sig som en misslyckad förälder.

M och jag har fått en Smartbox ( romantisk middag) i bröllopspresent i aug och nu är det dags att utnyttja den. Sen kommer han jobba och det blir svårt att planera in något. Sofiero slottsrestaurang har vi tänkt att gå till. De öppnar för säsongen nu på ons och vi vill boka på lör. Frågan är om det ska finnas lediga bord, annars tar vi en restaurang i Malmö.

Av mammatillelise - 14 mars 2016 13:35

Hos oss, jätteroligt :) Hon hjälper mycket med E så lagar jag mat och småstädar. Tänkte även köra med maghjulet idag. Kör varannan dag, så musklerna hinner återhämta sig.

E sov dåligt inatt, vaknade jätteofta och ville amma så klart. Jag spelade lite Clash of clans medan jag ammade och somnade om.

M ringde och sa att det går bra för honom. De har fått två böcker som ska läsas under dessa 2 veckor. Frukosten och lunchen var goda. Det ingår även två fikor och kvällsmat, om man bor på skolan. Vilken lyx :D

Idag har jag betalt hela summan till forografen, via Supreme card. Man kan betala räkningar med det kortet och välja att delbetala, jättesmidigt. För varje köp och betalning man gör, så går 1 kr till rosa bandet. Älskar mitt kort :)

Presentation


Välkommen till min blogg om allt och inget :D

Jag bor i Skåne med min man M och dotter E. Har tagit tandsköterskeexamen i jan. 2015, två veckor efter föddes E.

Här skriver jag om familjelivet och andra tankar som snurrar runt i huvudet :)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Translate

Gästbok

Pinky Design Pointer

Ovido - Quiz & Flashcards