Min tankebubbla

Alla inlägg den 24 januari 2016

Av mammatillelise - 24 januari 2016 22:34

Har vi försökt lägga E 19.30 Hon somnade vid bröstet och vaknade igen 20.15 Sen somnade hon om igen efter en lång amningsstund. Ja, vad ska man säga...Det är så jobbigt när hon vaknar stup i kvarten och MÅSTE amma annars somnar hon inte om. Ok om hon vaknar 2-3 ggr per natt, men detta tär verkligen på en.

Fattar mig inte på de så kallade skrikmetoder. Hur kan man låta barnet skrika detta hemska, hjärtskärande skriket. Jag klarar inte av det och ger henne bröstet om detta är hennes trygghet.

Undrar varför hon sover så ytligt nu, man kan ju knappt flytta över henne till sin säng utan att hon vaknar och börjar skrika igen. Kan det vara tänderna? Hon har ju 2 st i ök som har erupterat samtidigt nu, kanske fler tänder på gång. Kan det vara därför hon äter så dåligt också. Det var inga problem alls med skedmatningen innan. Hon sträckte sig efter skeden och åt med god aptit och nu har det vänt totalt och sömnen har aldrig varit sämre. Men vi älskar henne så mkt <3

Imorgon ska jag vakna tidigt och följa sista dagen av Lisa Holm-rättegången i Hovrätten. Ser verkligen framemot advokatens plädering. Var ju helt sjuka teorier som hon kom med i Tingsrätten, riktig cirkus blev det. Får se om hon kommit på något nytt eller om det blir samma teorier om plantering och annat nonsense. Hoppas att aset tinar bort och aldrig får tidsbestämt. Ja, och hoppas hans fru blir avslöjad för den känslokalla, arroganta och lögnande avskum som hon är.

Av mammatillelise - 24 januari 2016 14:51

E har somnat, försökte bära henne i bärselen och hoppades att hon skulle somna. Det gick nästan, men hon började  gråta igen så jag gav upp och gav henne bröstet. Försöker verkligen dra ner på amningen men det är så svårt, när hon inte kan komma till ro på annat sätt.


Ska försöka mata henne när hon vaknar, hon vägrar att bli skedmatad nu för tiden. Igår åt hon hos mormor, när jag höll henne så vi ska testa detta igen. Har kokat några potatisar som jag ska mosa, tillsätta lite mjölk, smör och lägga i lite rivna morötter  


Imorgon ska de förmodligen ringa Ms referensen så vi får hålla alla tummar och tår att han går vidare och får jobbet  

Av mammatillelise - 24 januari 2016 09:05

Inatt sov E jättedåligt igen. Vaknat nu tidigt på morgonen, annars sover hon till 11 ungefär. Nu ska vi försöka lägga henne tidigare, även om det är svårt att få henne att somna innan 23. Om hon lyckas somna så kommer hon säkert vakna flera gånger innan 23.

Tror att det blir lättare med mat också om hon somnar och vaknar tidigare. Man kan inte äta frukost kl. 11, hela dygnet förflyttas och det känns fel.

Riktigt tråkigt väder idag, grått och mulet. M hämtar oss som vanligt vid 12 tiden. Hoppas att E äter lite bättre hemma idag :)

Presentation


Välkommen till min blogg om allt och inget :D

Jag bor i Skåne med min man M och dotter E. Har tagit tandsköterskeexamen i jan. 2015, två veckor efter föddes E.

Här skriver jag om familjelivet och andra tankar som snurrar runt i huvudet :)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Translate

Gästbok

Pinky Design Pointer

Ovido - Quiz & Flashcards